De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Verrassend vrijgezellenfeest in Twente

Jaren geleden is het vrijgezellenfeest over komen waaien uit de Verenigde Staten en inmiddels is het ook in Nederland goed ingeburgerd. Voor vrienden en familieleden van het bruidspaar kan het organiseren van zo’n feest nog best een uitdaging zijn. Want wat vindt iedereen leuk? Wat vindt het bruidspaar leuk? En wat is er betaalbaar?

Wij adviseren een geweldige vrijgezellendag in Twente. Als u uw vrijgezellenfeest in Twente organiseert, dan kunt u daarvoor natuurlijk terecht bij feestlocatie ’t Twents Kwartiertje. Wij organiseren themafeesten, speciale dagen, hebben een prachtige speelhal en bieden ook activiteiten als Scooterverhuur, Paintball en Scootmobiel-racen. Hilariteit gegarandeerd!

Vrijgezellenavond in Twente volgens thema

Tijdens een vrijgezellenavond moeten de aanstaande bruid of bruidegom meestal verkleed zijn. Het is echter natuurlijk ook leuk als iedereen verkleed is! Bij ’t Twents Kwartiertje kunt u terecht voor hele gave themafeesten. In sommige gevallen zouden de groepen van beide aanstaande echtelieden zelfs gecombineerd worden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een avond die helemaal in het teken staat van ‘De Jongens tegen de Meisjes’, of ‘Ik hou van Holland’. Het spelelement zorgt voor zowel een uitdagende als een hilarische avond. Ook andere opties zijn mogelijk, zoals een spannende Pub Quiz of een spookavond.

All-inclusive arrangementen

Een bruiloft is vaak al duur genoeg. Daarom is het fijn om voor het vrijgezellenfeest de kosten een beetje in de hand te houden. Daarom kunt u bij ons profiteren van hele betaalbare all-inclusive arrangementen. Hierbij zijn de activiteit, het eten en het drinken inbegrepen. Deze succesformule kan geboekt worden voor groepen vanaf 15 personen.

We bieden voor elk budget een leuk feest. Omdat we drie verschillende zalen hebben, elk met een eigen overdekt terras, is er altijd een zaal die helemaal aansluit op uw feest en gezelschap. U kunt op de website zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Een offerte aanvragen is heel eenvoudig; vul daarvoor het offerteformulier in.

Neem contact met ons op »

Regel vandaag nog uw vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is best een hele klus. U wilt de mensen lekker laten eten, drinken en genieten. De laatste uurtjes als ‘vrijgezel’ mogen best bijzonder zijn! En dan het liefst tegen een betaalbare prijs, zodat niemand om de kosten hoeft af te haken. Wij helpen u graag bij het organiseren van het leukste vrijgezellenfeest in Twente.

Meer weten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de kosten. Heeft u vragen of speciale verzoeken die u niet in het offerteformulier kwijt kunt? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0541-661 892. We bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!