De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Met de Solex door Twente

Misschien heeft u ze wel eens zien rijden: groepen mensen in lange jassen, ronde helmen op oude brommertjes. Deze Solexen, want zo heten ze, waren de eerste bromfietsen in Nederland. Tegenwoordig worden ze vooral gebruikt voor leuke tochten door de omgeving. Bijvoorbeeld hier in Twente.

Een Solex is heel eenvoudig te bedienen en kan vrijwel door iedereen bestuurd worden. Met een brommercertificaat mag u op de Solex rijden.

Familie-uitje Twente

Een Solextour is een leuke optie voor bijvoorbeeld een familie-uitje in Twente. Solexen worden veelal in grote aantallen verhuurd, waardoor iedereen van de familie mee kan. Of u nu even weg bent met alleen het gezin, of met de complete familie. Op de Solex rijden wordt beschouwd als één van de leukste uitjes in Twente.

Natuurlijk is Solex rijden ook leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Dankzij de grappige kleding is de sfeer onder de deelnemers vaak al snel goed. Een Solextour lijkt zo bijna wel een themafeest! De prachtige omgeving van Twente draagt daarnaast natuurlijk ook bij aan de pret.

Volop mogelijkheden voor een Solextour

Het leuke aan een Solextour is dat u er – letterlijk – alle kanten mee op kunt. Een Solextour maken is bij uitstek een manier om de omgeving beter te leren kennen. En daar is Twente natuurlijk erg geschikt voor! U kunt tijdens de rit genieten van prachtige landschappen, oude boerderijen en natuurlijk ook een stop maken bij een lekker terrasje.

U kunt met de Solex verschillende tochten rijden. U kunt vooraf route uitzetten, maar u kunt natuurlijk ook gewoon de omgeving verkennen. Zolang u op het fietspad blijft – mits aanwezig – dan is er niets aan de hand. Omdat de Solex maximaal 25 km per uur gaat, hoeft u bovendien niet per se een helm op!

Neem contact met ons op »

Voordelige Solex verhuur in Twente

Voor voordelige Solexverhuur in Twente bent u bij ’t Twents Kwartiertje aan het juiste adres. ’t Twents Kwartiertje is een unieke feestlocatie in Weerselo. Bij ons kunt u terecht voor (thema)feesten, personeelsuitjes en verschillende tochten voor jong en oud. Waaronder dus prachtige tochten op de Solex!

’t Twents Kwartiertje biedt sinds 2007 onder de naam Solexverhuur Twente niet alleen Solexen aan, maar ook tuktuk’s. Inmiddels bestaat het aanbod uit maar liefst 150 Solexen, 10 originele tuktuk’s en 40 scooters met een retrolook. Deze zijn allemaal te huur vanaf onze eigen locatie aan de Gunnerstraat in Weerselo.

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!