De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Scooter huren in Twente

Wilt u Twente eens op een andere manier bekijken dan vanuit de auto? Overweeg dan om een scooter te huren in Twente. Dit kan bij ’t Twents Kwartiertje, dé verhuurder van onder meer retroscooters, Solexen en tuktuk’s. Met een scooter krijgt u snel een goede indruk van de omgeving.

U kunt makkelijk grotere afstanden afleggen dan op de fiets het geval is, maar gaat ook weer niet té hard. Daardoor hoeft u niets te missen van de omgeving. Een scooter huren is een voordelige en vooral ook hele fijne manier om een dagje uit te zijn. Via ’t Twents Kwartiertje, dé Solexverhuur in Twente, kan dat ook nog eens heel voordelig.

Scootertocht met picknick

Natuurlijk kunt u met de scooter naar een restaurantje of een terrasje rijden. In Twente kunt u echter ook prachtig picknicken. Daarom adviseren we u zeker ook om eens te kijken naar een scootertocht met picknick. U kunt dan zelf een picknick regelen, of een arrangement boeken. Mogelijkheden genoeg!

En vindt u op een scooter rijden een beetje te gewoontjes? Dan kunt u bij ’t Twents Kwartiertje ook een Solex huren. Wij beschikken over maar liefst 150 Solexen. Ook voor een originele tuktuk bent u bij ons aan het juiste adres. Geniet op een actieve manier van Twente en alles wat de omgeving te bieden heeft!

Voordelige Solexverhuur Twente

Een scooter of Solex huren is ook een mooie optie voor een familie- of bedrijfsuitje. In dat geval moeten er meerdere scooters of Solexen beschikbaar zijn. Via ’t Twents Kwartiertje is dat geen enkel probleem. Als bedrijf voor scooterverhuur beschikken wij over maar liefst 150 Solexen en 40 retroscooters.

Hiermee is er altijd voldoende voor een leuke trip. Uiteraard is vooraf reserveren wel belangrijk; alleen op die manier kunnen we de beschikbaarheid van de scooters of Solexen garanderen. Bovendien kunnen we dan alles vast voor u klaarzetten, zodat u het maximale uit uw mooie uitje kunt halen.

Neem contact met ons op »

Snel scooter huren in Twente

Wilt u snel een scooter huren in Twente? Dan bent u bij ’t Twents Kwartiertje aan het juiste adres. ’t Twents Kwartiertje is een bijzondere en unieke feestlocatie in Weerselo. Bij ons kunt u terecht voor (thema)feesten, personeelsuitjes en verschillende tochten voor jong en oud. Én voor gave scooters!

Onder de naam Solexverhuur Twente biedt ’t Twents Kwartiertje sinds 2007 onder de naam Solexverhuur Twente niet alleen scooters aan, maar ook solexen en tuktuk’s. Inmiddels bestaat het aanbod uit maar liefst 150 Solexen, 10 originele tuktuk’s en 40 scooters met een retrolook. Deze kunt u allemaal huren via onze eigen locatie aan de Gunnerstraat in Weerselo.

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!