De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Gezellig personeelsfeest in Twente

De meeste bedrijven organiseren ongeveer één keer per jaar een leuk personeelsfeest. Bij kleinere bedrijven draait de baas vaak op voor de organisatie, bij grotere bedrijven is de personeelsvereniging daarvoor de aangewezen groep. In beide gevallen blijft de vraag: wat gaan we doen? En waar?

Een leuk personeelsfeest in Twente begint bij ’t Twents Kwartiertje. ’t Twents Kwartiertje beschikt over een geweldige en unieke feestlocatie met maar liefst drie zalen, waar u kunt genieten van de leukste themafeesten, spelavonden en heerlijk eten. Bovendien is deze locatie heel betaalbaar; ook heel fijn!

Ideeën voor personeelsfeest in Twente

Voor personeelsfeesten is vaak een beperkt budget beschikbaar, waardoor meestal dezelfde soort activiteiten worden uitgevoerd. Dat kan heel leuk zijn, maar een beetje afwisseling zorgt natuurlijk wél voor extra positieve reacties. Daarom heeft ’t Twents Kwartiertje verschillende leuke ideeën voor een personeelsfeest in Twente.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een themafeest dat helemaal in Mexicaanse sferen is uitgevoerd? Houden uw personeelsleden van spelletjes? Dan is een thema-avond rondom ‘Ik hou van Holland‘ natuurlijk ook een geweldige optie. En bent u liever buiten? Geniet dan van de Twentse natuur tijdens een hilarische Solex-tocht.

All-inclusive tegen een betaalbare prijs

De kosten voor bedrijfsuitjes kunnen snel oplopen. Bij ’t Twents Kwartiertje begrijpen we dat bedrijven ook een beetje op de kosten moeten letten en bieden we daarom all-inclusive arrangementen aan. Inclusief drank (bier en wijn) en een heerlijk buffet en/of barbecue. Dit laatste is afhankelijk van de activiteit; u kunt ook zonder diner boeken.

Kortom; voor een geslaagde personeelsavond in Twente bent u bij ’t Twents Kwartiertje altijd aan het juiste adres. Onze personeelsfeesten zijn beschikbaar voor groepen met minimaal vijftien personen. Dankzij onze heldere offerte weet u bovendien vooraf precies waar u aan toe bent. Zo houdt u de kosten gemakkelijk in de hand.

Neem contact met ons op »

Succes verzekerd voor uw personeelsfeest in Twente

Een personeelsfeest organiseren kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wij nemen de praktische kant graag van u over en voorzien u bovendien van een aantal leuke, niet-alledaagse ideeën. Bovendien doen we dat allemaal tegen heel aantrekkelijke, all-inclusive tarieven. De dag wordt een verrassing, maar qua prijs weet u waar u op kunt rekenen!

Heeft u vragen of speciale verzoeken die u liever even met ons doorspreekt? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0541-661 892. We nemen graag de tijd om ook voor u een passend aanbod op te stellen. Een mailtje sturen naar info@twentskwartiertje.nl is ook mogelijk. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!