Over ons

Twentse gezelligheid op een unieke locatie in Weerselo. Wij organiseren (thema)feesten, personeelsuitjes en tochten voor jong en oud. Het hele gezin is welkom bij ons, maar ook uw bedrijfsfeest regelen we graag tot in de puntjes voor u!

Wij stellen ons graag aan u voor…

Sinds 2007 zijn we actief, onder de naam Solexverhuur Twente, met het verhuren van solexen en tuktuk’s, deze hobby is bij huis begonnen. Inmiddels hebben we 150 solexen in de verhuur, 10 originele tuktuk’s en 50 retro look scooters. Deze verhuren we vanaf onze eigen feestlocatie aan de Gunnerstraat in Weerselo.

Hier bieden we onze gasten niet alleen de gelegenheid om solex en/of tuktuk te rijden, maar in onze 3 zalen organiseren we ook bedrijfsfeesten, themafeesten en borrels. Iedere zaal beschikt over een eigen overdekt terras (serre), dat uitermate geschikt is om te barbecueën.
Onze zalen kunnen ook als 1 grote zaal gebruikt worden, zo bieden we plaats aan groepen tot 400 personen!

Naast onze zalen kunt u gebruik maken van de speelhal. Hier kunt u verschillende spellen spelen, o.a. hebben we hier onze unieke scootmobielbaan! Nergens vindt u een uitdagende baan om scootmobiel te rijden, bij ons wel!

Graag stellen we samen met u een programma samen dat bij uw groep past. Laat u verrassen en neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!