De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Familiedag in Twente

Of u uw familie nu regelmatig ziet of slechts één keer in het jaar: het is altijd een goed idee om een leuke familiedag te organiseren in Twente. Met het ‘hoe’, ‘wat’ en ‘waar’ helpen we graag, via een aantal leuke ideeën voor een familiedag. Dat is namelijk één van de dingen waarin ’t Twents Kwartiertje gespecialiseerd is.

Het organiseren van een familiedag is niet altijd gemakkelijk. De wensen zijn niet altijd op één lijn te krijgen en dan heeft u natuurlijk ook nog te maken met een budget. Daardoor komt u vaak op dezelfde ideeën uit. Wij bieden verschillende arrangementen aan, die niet alleen heel voordelig zijn, maar ook nog eens heel erg leuk. Voor een geweldige familiedag in Twente!

Familiedag ideeën Twente

Een geslaagde familiedag begint natuurlijk bij een leuke activiteit. Bij ons hebt u de keuze uit vier verschillende soorten familiedagen. Kies bijvoorbeeld voor een Hollandse Familiedag, waarbij Oudhollandse spelletjes gespeeld kunnen worden. Voor de kleintjes wordt met mooi weer een springkussen klaargezet.

Tijdens deze leuke familiedag is een ontvangst met koffie/thee en een koekje en onbeperkt gebruik van de bar – met bier, fris en wijn – inbegrepen. Andere opties zijn bijvoorbeeld een familiedag in de speelhal of een GPS Familiedag. Heeft u zelf een mooie locatie om een familiedag te organiseren? Dan kunnen we alsnog voor het nodige entertainment zorgen!

Verhuur van spellen

Als u voor uw familiedag in Twente zelf een leuke locatie hebt, dan kunt u bij ons terecht voor de verhuur van spellen. Denk bijvoorbeeld aan een Slingerbak, Muizen Meppen, Koemelken, Trekbiljart, een springkussen of een Kazenspel. Al deze spellen zijn tegen een aantrekkelijk dagtarief te huur. Op die manier kunt u uw eigen feest aankleden!

Kiest u wel voor een programma uit ons assortiment? Dan kunt u dit ook nog compleet maken met een buffet en/of barbecue. En voor de kleintjes hebben we natuurlijk lekkere frietjes met een snack. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u die ook met ons bespreken. Wij doen er alles aan om uw familiedag perfect te maken!

Neem contact met ons op »

Uw familiedag goed geregeld

Familiedagen zijn leuk, vooral als ze goed geregeld zijn. En daar bent u zeker van als u kiest voor ’t Twents Kwartiertje. Ons motto is niet voor niets: ‘Daar beleef je het!’ U kunt met een paar muisklikken een offerte aanvragen voor uw familiedag op maat. Bekijk dan vooral ook even onze andere mogelijkheden, zoals de themafeesten en bedrijfsuitjes!

Heeft u specifieke ideeën die u niet in het offerteformulier kwijt kunt? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0541-661 892. We bespreken de mogelijkheden graag met u, om tot een passend aanbod te komen. Een mailtje sturen naar info@twentskwartiertje.nl is ook mogelijk. We horen graag van u!

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!