De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Bedrijfsuitje in Twente

Uw collega’s ziet u natuurlijk elke dag op het werk. Maar hoe leuk is het om ze ook eens in een andere setting te zien? Een bedrijfsuitje is daar de perfecte gelegenheid voor. Bedrijfsuitjes maken banden tussen collega’s hechter en zorgen – ook lang daarna – vaak voor een hele goede sfeer. Tijd om er één te organiseren!

Voor een leuk en (ont)spannend bedrijfsuitje hoeft u maar één naam te onthouden: ’t Twents Kwartiertje. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kunt u bij ons de hele dag door plezier hebben. En dat hoeft niet duur te zijn; wij hebben net als u oog voor uw budget en zorgen graag voor een aanbieding op maat.

Leuk personeelsuitje in of naar Twente

Is uw bedrijf gevestigd in Twente? Dan is een personeelsuitje in Twente natuurlijk een voor de hand liggende keuze. Er is immers genoeg te doen en de omgeving is prachtig. Dat zijn echter ook precies de redenen waarom een personeelsuitje naar Twente een goed idee is voor bedrijven die niet in de regio gevestigd zijn!

Verken eens een andere wereld en geniet van de mooie natuur en de Twentse gezelligheid tijdens een Solex- of scootertocht, rijd rond in een tuktuk of maak plezier tijdens één van de inmiddels legendarische themafeesten van ’t Twents Kwartiertje. U kunt erop rekenen dat dit een bedrijfsuitje zal zijn waar nog lang over nagepraat wordt!

All-inclusive arrangementen

Wij begrijpen dat het vooral voor een bedrijfsuitje ook erg belangrijk is om de kosten een beetje in de hand te houden. Daarom kunt u bij ons genieten van all-inclusive arrangementen. Deze betaalbare all-in feesten zijn inclusief eten, drinken en natuurlijk de activiteit. Veel bedrijven hebben via ons inmiddels al een bedrijfsuitje geboekt.

Als bedrijfsuitje bieden wij onder meer themafeesten, Solex en tuktuk rijden en speciale teambuilding-sessies aan. Daarnaast blijkt onze speelhal door de jaren heen een ontzettend populaire plek te zijn. Daar kunt u bijvoorbeeld Bierpul schuiven, Muizen vangen, Koemelken en nog veel meer.

Neem contact met ons op »

Regel vandaag nog uw bedrijfsuitje

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt veel kijken. Een leuk teamuitje bestaat uit een leuke activiteit, lekker eten en drinken en een betaalbaar kostenplaatje. ’t Twents Kwartiertje kan daar zeker bij helpen. Hier kunt u rekenen op het leukste personeelsfeest of bedrijfsuitje dat u ooit hebt meegemaakt!

Heeft u vragen of speciale verzoeken die u niet in het offerteformulier kwijt kunt? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0541-661 892. We bespreken de mogelijkheden graag met u, om tot een passend aanbod te komen. Een mailtje sturen naar info@twentskwartiertje.nl is ook mogelijk. We horen graag van u!

Offerte aanvragen

Klik op bovenstaande button om
direct een offerte aan te vragen

‘t Twents Kwartiertje  -  Daar beleef je het!